Standardni web sajt podrazumeva web prezentaciju sa stranicama kao što su:
Naslovna, O nama, Usluge, Reference, Portfolio, Galerija slika (galerija o uslugama ili galerija proizvoda), Kontakt strana sa formom i mapom.
Svakako, da u okviru web prezentacije mogu postojati i web strane koje se detaljnije bave odredjenom vrstom usluga ili prezentacijom robe, kao i web strane koje su rezervisane za novosti u kompaniji. Takodje u okviru prosecne web prezentacije predvidjeni su i linkovi ka Facebook-u, Tweeteru, Youtube, Google plus i drugim socijalnim mrežama.
Cena izrade sajta (standardne web prezentacije)

Cena izrade sajta je približno 249€. U cenu je uracunato sve: moderan web dizajn (po želji sa najmodernijim sladerom i bogatom tipografijom), programiranje, registracija domena, postavljanje sajta na internet, prijava sajta na pretraživace...

Šta je to SEO (Optimizacija web stranica za pretraživače)?

Prvo, šta je uopšte cilj optimizacije za pretraživace?
Cilj optimizacije je povećanje ciljane posecenosti web stranica sa pretraživaca na nacin da se stranice dovedu u vrh rezultata pretraživanja čime se i povecava broj kontakata ili direktna prodaja.

Dobar SEO-a je od velike važnosti kada govorimo o izgledima za poslovni uspeh pojedinog weba. Ne odradjeni ili loše odradjeni SEO jedan je najčešcih uzroka propasti ili polovičnog uspeha pojedinih internet projekata. Ukoliko imate dobar proizvod a nemate publiku teško je uspeti.

SEO Vam donosi ono najvažnije, on dovodi kupce u Vaš u vašu web prodavnicu i kasnije ih podseća da svrate još jednom.

Može se bez preterivanja reci da je u savremenom poslovanju firma bez veb sajta ekvivalent za lice bez identiteta. Internet mreža je ogromna enciklopedija informacija, ali je takode postala i nacin za proveru vašeg poslovanja. Ako trenutno imate posao, bez obzira da li je na mreži ili van mreže, moracete da se oglašavate efikasno.

Profesionalno i kvalitetno dizajnirane Web stranice ce promovisati vaše poslovanje na Internetu. Dobar veb sajt ce takode istaci razloge zbog kojih kupac treba da se odluci za vas pre ostale konkurencije. Internet je pun marketinških mogucnosti koje nisu dostupne van mreže. Internet može da Vam obezbedi nove ideje o tome kako da proširite tržište vašeg poslovanja, dopuštajuci mogucnost da vidite Web stranice vaše konkurencije.

NEKOLIKO RAZLOGA ZAŠTO VAM JE POTREBAN WEB SAJT?

Promocija proizvoda
- Web stranica Vam pruža mogucnost da izložite svoje proizvode dostupne svima. Možete objasniti prednosti, izvršiti poredenje sa drugim slicnim proizvodima, ili predstaviti izjave zadovoljnih kupaca koji su vec kupili proizvod.

Promocija usluga
- Teško je predstaviti usluge u trgovini, ili u kancelariji. Web sajt Vam pruža mogucnost da prezentujete svoje usluge, da prestavite svoju profesionalnost u pružaju usluga.

Promocija organizacije
- Web sajt je fantastican alat za promovisanje organizacija, omogucava organizaciji da izgradi poverenje. Dobro razvijen web sajt može izgraditi poverenje i kredibilitet, što ljude ”aktivira” da kupuju od vaše organizacije...

Error
  • You are not authorised to view this resource.

Facebook

Basic
200
/evra
  • Izrada sajta 7-15 dana
  • do 10 stranica
  • Obuka CMS - pdf uputstvo
Standard
400
/evra
  • Izrada sajta 15 -30 dana
  • do 20 stranica
  • Obuka CMS - Lično (10 sati)
Premium
-
/po projektu
  • Izrada sajta min 30 dana
  • do 50 stranica
  • Obuka CMS - Lično (40 sati)